Jste zde

Domů » Ubytování

Hotel Preskil Beach Resort, Pointe Jerome

Pohled na Preskil Beach Resort, Pointe Jerome

Poloha

4-hvězdičkový hotel Preskil Beach Resort se rozkládá v jihovýchodní části ostrova Mauritius.

Je umístěné v poklidném letovisku Pointe Jérôme na přírodním poloostrově u Indického oceánu s 300 metrů dlouhou písečnou pláží.

Bývalé hlavní město Mahebourg s mnoha budovami z koloniálního období je vzdálené jen několik kilometrů a letiště pouhých 10 km.

Zařízení

Hotelový resort v kreolském stylu nabízí k ubytování 200 pokojů, které jsou rozmístěné do hlavní budovy a do malých vilek "cottage" u pláže.

Dále k jeho zařízení patří hlavní restaurace "Spices" s mezinárodní kuchyní a několik restaurací á-la-carte, bary, 2 konferenční a banketní místnosti, připojení k internetu, půjčovna aut, obchody, prádelna a lékařská služba.

Ve venkovních prostorách jsou umístěny 2 plavecké bazény (1 s whirlpoolem) a dětský bazén. Lehátka, slunečníky a osušky jsou u bazénu i na pláži k zapůjčení zdarma.

Sport a zábava

Ubytovaní hosté mají k dispozici wellness centrum "Ylang-Spa" s nejrůznějšími procedurami a masážemi (za poplatek), zdarma je využití parní lázně a sauny.

V nabídce je také mnoho sportovních aktivit - aqua aerobic, plážový volejbal, boccia, posilovna, jízda na kajaku, šnorchlování, plachtění, tenis (2 kurty s umělým osvětlením), stolní tenis, šlapadla, windsurfing.

Za příplatek je např. rybaření, výlet na Ile aux Aigrettes, půjčovna kol, rybolov na otevřeném moři, katamarán na ostrov Cerf Island a potápěčské centrum PADI / CMAS.

Hotel pravidelně pořádá pestrou denní a večerní zábavu, živou hudbu a show. Pro ty nejmenší hosty je k dispozici mini club (děti 3 - 11 let).

Ubytování

Hosté si mohou vybrat z pokojů v kreolském stylu několika kategorií - Lagoon (cca 38 m2), Prestige Cottage (cca 42 m2) a Deluxe Penthouse (cca 64 m2).

Všechny pokoje jsou klimatizované, mají koupelnu / WC se sprchou nebo vanou a vysoušečem vlasů, SAT-TV, telefon, internet WLAN, minibar, trezor, potřeby na přípravu čaje / kávy, balkón nebo terasu s výhledem na moře nebo lagunu.

Pokoje typu Prestige Cottage jsou umístěné v přízemí volně stojících vilek, mají útulnou terasu s výhledem na moře, po které se dostanete přímo do zahrady nebo na pláž.

Pokoje typu Deluxe jsou větší, mají otevřenou koupelnu a jsou umístěné v 1. patře volně stojících vilek s nádherným výhledem na moře.

Stravování

Polopenze nebo all inclusive - snídaně, obědy a večeře formou bufetu, večeře 2x týdně v jedné z á-la-carte restaurací (pobyt minimálně na 6 nocí, nutná rezervace předem), polední občerstvení a grilování na pláži, odpolední káva, čaj a koláče. Místní alkoholické nápoje (točené pivo, víno) a nealko od 10:00 do 24:00 v baru a restauraci.

(údaje jsou z roku 2016)

Pohled na pláž u hotelu Preskil Beach Resort, Pointe Jerome
Posezení u hotelu Preskil Beach Resort, Pointe Jerome
Jeden z pokojů v hotelu hotelu Preskil Beach Resort, Pointe Jerome

Místo

Hotel Preskil Beach Resort, Pointe Jerome 20° 25' 20.3844" S, 57° 43' 21.324" E
Location